Странице

петак, 19. новембар 2010.

ORPEZNO SA KUPOVINOM DELA OLJE IVANJICKI





Poštovani ljubitelji umetnosti i dela Olje Ivanjicki,

Fond Olge Olje Ivanjicki duzan je da obavesti javnost da se u poslednje vreme pojavljuje u prodaji reprodukcija Olje Ivanjicki "Osvajanje Meseca" koju neodgovorni prodavci predstavljaju kao grafiku, originalno delo i slično.

U pitanju je ofsetna reprodukcija koju je Kompanija NOVOSTI objavila zajedno sa knjigom VEČNI USLOV i koja se dobija uz kupovinu knjige.

Fond Olge Olje Ivanjicki ne može da zabrani prodaju reprodukcije ali ovim putem pozivamo sve potencijalne kupce da budu oprezni pri kupovini ove reprodukcije, narocito u internet prodajama, gde se često navodi da je u pitanju originalno delo ili grafika u ograničenom tiražu. Ovim putem pozivamo i potencijalne prodavce da se odgovorno odnose prema prodaji dela OIje Ivanjicki.

Reprodukciju možete dobiti uz kupovinu knjige Večni uslov koju Kompanija Novosti koja je izdavač još ima u slobodnoj prodaji i može se naći u knjižari Novosti, Trg Nikole Pašića 7 (u Oglasnom odeljenju), na sajmovima knjiga i direktno narućiti preko sajta Novosti.

"Osvajanje Meseca" je reprodukcija formata 15 x 22 cm, sa odštampanim potpisom Olje Ivanjicki a radjena je prema originalnoj slici istog naziva iz 1991. godine, koja je formata 200 x 300 cm i nalazi se u zaostavštini Olje Ivanjicki.

Fond Olge Olje Ivanjicki moli sve zainteresovane kolekcionare, kupce, ljubitelje umetnosti da budu oprezni pri svim kupovinama dela Olje Ivanjicki i poziva da se jave Fondu koji besplatno obezbedjuje i prosledjuje informacije o delima i ponudi na tržištu umetničkih dela u Srbiji i saradjuje sa mnogim galerijama koje zaista imaju originalna dela Olje Ivanjicki.
Hvala

Нема коментара:

Постави коментар